Én vagyok a ti Oroszlánkirályotok – Lana Vawser prófétai üzenete

HALLOTTAM, AHOGY AZ ÚR EZT MONDJA: “ÉN VAGYOK A TI OROSZLÁNKIRÁLYOTOK

Lana Vawser

Ma reggel volt egy átélésem az Úrral, és láttam a Júda Oroszlánját, ott állt sokak előtt Isten népe közül, és tudtam, hogy ezek az emberek RENGETEG félelemmel küzdenek. Nagyon erőteljes volt az a rossz előérzet, ami körülvette őket, és a félelemnek és megfélemlítésnek ez a szelleme gyötörte őket. Néhányan közülük az utóbbi időkben már éjjel-nappal gyötrődtek.

Megláttam, ahogy szó szerint remegő térdekkel állnak, reszketnek a félelemtől, ahogy ez a félelem szelleme hangosan beszélt hozzájuk arról, ami “ezután következik”. Hangosan hallható volt a hazugságok üzenete, meg hogy “ez fog történni” – hangos volt a rossz előérzet hangja.

Ekkor megláttam, ahogy megjelent előttük Júda Oroszlánja. Bíbor színű vállszalag volt rajta, és arany korona volt a fején, a nyakában pedig egy nyaklánc, amelyre a 91. Zsoltár volt gravírozva. Annyira királyi volt, annyira felbőszült, Fenséges, gyönyörű, Hatalmas! Ő volt a Király! Júda Oroszlánja!

Meghallottam, ahogy az Úr ezt mondja azoknak az embereknek: “Én vagyok a ti Oroszlánkirályotok, és Én megvédelek titeket.”

Nagyon erősen lehetett érzékelni az Ő szeretetét, a vigasztalását és a védelmét, ami körülvette ezeket az embereket. Egy mélyebb elhívás volt a levegőben, hogy lakozzanak Őbenne, és lakozzanak a Mindenható árnyékában. Egy MÉLYSÉGES elhívás volt a levegőben, ami behívta őket az Ő Igéjébe, és hallottam, hogy az Úr ezt mondja: “MEGSZILÁRDÍTALAK TITEKET az IGAZSÁGBAN!!!”. Teljesen egyértelmű volt, hogy az az üzenet, amit a félelem köpködött, csak HAZUGSÁG, és ellentétes azzal az IGAZSÁGGAL, amit Isten mondott, és hogy az a szándéka, hogy megbénítson és ketrecbe zárjon, miközben Isten a SZABADSÁG, a SZABADULÁS, a MEGNYÍLÁS és a GYARAPODÁS időszakát szólta.

Az Úr azt mutatta nekem, hogy a félelem szelleme bőszen harcolt ezek ellen az emberek ellen, de Ő így szólt: “Én bőszen elfedezlek és védelmezlek titeket”. Amikor Ő ordított, akkor SEMMI SEM tudott közel férkőzni.

Hatalmas szabadulások történtek a félelem szellemétől és az erőteljes rossz előérzetektől, ahogy találkozásokat éltek át az Oroszlánkirállyal.


Forrás: https://lanavawser.com/2021/10/01/i-heard-the-lord-say-i-am-your-lion-king/

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: