Ez a hét fontos hét lesz… – Lana Vawser prófétai üzenete

HALLOTTAM, HOGY AZ ÚR EZT MONDJA: “EZ A HÉT NAGYON FONTOS HÉT LESZ AZ ÚTTÖRŐMUNKÁD VÁNDORÚTJÁN.”

Lana Vawser

Ahogy a dolgaimat tettem a mai napon, hallottam, hogy az Úr ezt mondja: “Ez a hét nagyon fontos hét lesz az úttörőmunkád vándorútján.”

Ez egy nagyon fontos hét, amikor figyelned kell, nagyon figyelned kell, hogy mit mond az Úr és mit cselekszik, mert ezen a héten mélyebb tisztánlátás és belátás lesz kibocsátva “a vándorutad következő szakaszáról”.

Isten ezen a héten EGYSZERŰEN LÁTHATÓVÁ TESZI azt, ami előtted áll. Letisztázást bocsát ki ezen a héten, és ez a letisztázás kétszeres lesz. Letisztázza számodra azt, ami “éppen előtted” áll, de egy olyan tisztázás is folyik, amely során az Úr egyértelműen letisztázza, hogy mi az, amit “el kell engedni”, és mit kell “elmozdítani a helyéről”, hogy átadja a helyet és a terepet a következő dolognak, amibe Isten azt akarja, hogy belekezdj.

Ne siess a kijelentés elé, amit ezen a héten bocsát ki. Nyugodtan haladj a szükséges tempóban. Nagyon figyelj oda, hogy mit mond, és figyelj oda a RÉSZLETEKRE. Mert az Úr ezen a héten RÉSZLETEKET fog megadni, ami NAGYON fontos lesz a vándorutad következő szakaszában. Természetfölötti meglátogatás is fog történni az éjjeli órákban ezen a héten, hogy megerősítést nyerjenek az előtted álló lépések. Tarts egy jegyzetfüzetet az ágyad mellett, hogy le tudd írni azokat a terveket, amik fel lesznek vázolva előtted.

Az e héten érkező belátás át fogja formálni a tájképet, ami eléd tárul, és ahová éppen most vonulsz be. Sokak számára ez a hét annak a hete lesz, amikor végre “összeállnak” a dolgok, és értelmet nyernek azok a kijelentés darabkák, amiket az Úr idáig adott. Ezen a héten egy “teljes kép” fog összeállni ezekből, amely sokkal mélyebben fog belevinni téged annak a feladatnak a nagyobb összképébe, ami most már elközelgetett. Ezen a héten a szellemi látásod kiszélesedik, és panorámaképet fogsz látni.

Nagyon figyelj oda, még nagyobb lézerpontosságú fókusszal koncentrálva az Úrra ezen a héten, és arra, amit mond, mert ezzel a héttel kezdődően egy jelentős mértékű fordulat és változás kezdődik az úttörőmunkád vándorútján.


Forrás: https://lanavawser.com/2021/10/03/i-heard-the-lord-say-this-week-will-be-a-very-significant-week-in-your-pioneering-journey/

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: