Félbeszakítások – Lana Vawser próféciája

HALLOTTAM, HOGY AZ ÚR AZT MONDJA: “FÉLBESZAKÍTOM. FOGADJÁTOK EL AZ ISTENI FÉLBESZAKÍTÁSOKAT, MERT ABBAN MEGTALÁLJÁTOK A SZELLEMEM ÚJ MUNKÁJÁT”

Lana Vawser

Az Úr nemrég beszélt hozzám az isteni félbeszakításokról. Hallottam, hogy az Úr azt mondta, hogy “Félbeszakítom”, és erőteljesen körülvett az az érzés, hogy Isten népeként most “meg kell különböztetnünk” a félbeszakításokat. Ugyanis egyes félbeszakítások, amelyekre néhányan azt mondják, hogy az az ellenség munkája, valójában az Úr “félbeszakításai”, azzal a céllal, hogy útvonalváltoztatás és irányváltás történjen.

Erősen azt éreztem, hogy Isten Szelleme nemcsak a félbeszakítások felismerésének a jelentőségét hangsúlyozza ki, hanem az isteni félbeszakítások elfogadását is, mivel néha a legváratlanabb helyeken és a váratlan félbeszakításokban van “a Szent Szellem új munkája”.

Annak a korszaka van most, amikor “sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom csinálni…” — Ő most nagyszabású isteni küldetések és az Úrral átélt kalandok felé vezeti a népét, sőt beleviszi őket ezekbe, olyanokba, amikről sosem gondolták volna, hogy ilyeneket fognak csinálni, noha ezekben található egy óriási kegyelem, a Szent Szellem kenete és munkája.

Az Úr megmutatta nekem, hogy sok ilyen “isteni félbeszakítás” által új ajándékokat hoz a felszínre. Vannak olyan ajándékok, amiket Ő helyezett el a népe között az emberek életében, amelyeket még nem ismertek fel, de most a felszínre jönnek ezek által az isteni félbeszakítások által.

Az isteni félbeszakítások pillanataiban az Úr az ÚJNAK készít helyet. A mi felelősségünk, hogy megálljunk és megkérdezzük, hogy “ez Tőled van, Uram?”, aztán HALLGASSUNK, és ne legyünk gyorsak a félbeszakítás elutasítására, az ellenség munkájának tartva, csak mert nem illik bele abba, amit elképzeltünk, hogy mit fogunk csinálni, vagy milyen irányba fogunk menni.

A LEÁLLÁS alatt, amikor ezek a félbeszakítások történnek, az Úr azt mutatta, hogy súlyos letöltések fognak jönni új feladatokról, látásról és stratégiáról, amiket az Úr bocsát ki az új irányok és a Szent Szellem új munkái miatt, amiket az Ő népe nem várt vagy nem számított rá.

Ahogy felismerjük és elfogadjuk azokat a félbeszakításokat, amelyek VALÓBAN az Úr keze által történnek, hatalmasan meg fog mutatkozni az Úr ereje, ellátása és pozicionálása erre az új korszakra.

Hadd bátorítsalak ma arra, hogy ne hamarkodd el a félbeszakítások elutasítását, az ellenség munkájának tartva. Amikor félbeszakítás történik, állj meg, maradj nyugton, és kérdezd meg a Szent Szellemet, hogy “Ez most tőled van, Uram?”, mert az Úr megmutatta nekem, hogy azok a félbeszakítások, amelyek az Ő keze munkái, valamint azok a helyek, ahol Ő hoz fordulatot és irányváltást az Ő népének az életében, ezek a félbeszakítások valójában SZÜLŐSZOBÁK az Ő Szellemének az új munkája érdekében. Legyünk olyan emberek, akik megkülönböztetik és felismerik Isten mennyei félbeszakításait, és teljes szívvel elfogadják azokat.

“Nézzétek! Most valami újat kezdek!
Már sarjad is, mint a zsenge vetés,
nem vettétek észre?” (Ézsaiás 43:19 – EFO)
(2020)


Forrás: https://lanavawser.com/2021/10/09/i-heard-the-lord-say-i-am-interrupting-embrace-the-divine-interruptions-for-there-you-will-find-a-new-move-of-my-spirit-2/

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: