Északkelet-Magyarországról és a Dunántúlról szóló, nyolc és tíz évvel ezelőtti üzenet

Egy 2014-ben kapott prófétai látás alapján (a hivatkozásokat és az előzményeket lásd lentebb) szeretném előhozni az alábbi üzenetet: “…a Dunántúl területe hosszútávon nagyobb biztonságot fog jelenteni, és nem csak a természeti problémák területén. Északon a később kialakuló helyzet miatt, biztonsági okokból a szabad mozgást is korlátozni fogják, a lakosság biztonsága érdekében, akár a kijárási tilalomhoz közelítő állapotot, időszakokat is bejelenthetnek Magyarország északi-északkeleti területein, városaiban. Az én városom, Miskolc is számíthat ilyenre a későbbiekben, ezt újra és újra érzékelem…” (2014.05.21.)

Akkoriban indult el az oroszok beavatkozásával az ukrajnai konfliktus, és emiatt megemlékeztem egy korábbi, 2012-ben kapott kijelentésről. A 2012-ben kapott látás és kijelentés által az Úr arra irányította a figyelmemet, hogy a családommal költözzünk át Miskolcról a Dunántúlra (ekkor viszont még sehol sem volt az ukrajnai konfliktus). Ezt egyébként csak 2017-ben tudtuk megvalósítani, de emlékszem, hogy ez a készülődési időszakban valamiért végig azt jelentette nekem, hogy bárhol a Duna túlsó partjától kezdve – akár Budapesten Aquincumban is… (ez a lentebb idézett friss Magyar Közlöny tartalma miatt lesz érdekes).

Azt szeretném kiemelni a fenti üzenetből, hogy

  • bizonyos északkelet-magyarországi városokban a különböző problémák eszkalációja miatt kijárási tilalmat fognak elrendelni (vagy akár más elnevezéssel, de ahhoz hasonló jelentőségű intézkedést), például Miskolcon is;
  • valamint azt, hogy a Dunántúl biztonságosabb lesz hosszútávon.

Ezek tehát a személyes meggyőződéseim, amit szeretettel ajánlok a figyelmetekbe személyes megfontolás, imádságos kiértékelés céljából. Legyen bennetek nyugalom, hogy Isten előre átlátja a történelem menetét, és ami hasznos számunkra, azt ki is jelenti. Ne aggódjatok, bízzatok Istenben! Az Ő akarata, hogy csendes, nyugodalmas életet éljünk teljes istenfélelemmel és tisztességgel. Bízzátok rá újra az életeteket, és engedjétek, hogy a “bensőtökben bölcsességre tanítson”, hogy megfelelő, higgadt hozzáállással tudjátok szemlélni az eseményeket, esetleg személyes felelős döntéseket tudjatok hozni, akár az ottani szolgálatotok kiépítése, akár a családotok biztonsága (vagy akár mindkettő) érdekében. Ha valóban bekövetkezik a kijárási tilalom, az is a biztonságotok érdekében lesz, ezért a félelem helyett Isten kezét lássátok ezekben a mozzanatokban is.

Isten minden helyzetben és mindenhol teljes oltalmat tud adni (akár a halál árnyékának völgyében is). Én a családommal évekkel ezelőtt a Duna túlsó oldalára költöztem (Budapest melletti településre), viszont egy éve visszajárok szolgálni Miskolcra. Számomra az Úr a legjobban a gazdasági szempontot hangsúlyozta ki a költözés kérdésében, és az elmúlt éveket valóban arra tudta használni, hogy egyre jobb lehetőségekkel tudjunk élni. De mindenkinek saját magának kell tudnia, hogy hol akarja megáldani az Úr.

Most pedig megjelent a Magyar Közlönyben (2022.03.07. dátummal), hogy az ukrajnai válság miatt engedélyezi a kormány, hogy a NATO csapatokat telepítsen Magyarországon belül, de nem akárhová:

“Baranya megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye területére, Pest megye területének a Duna vonala és Fejér megye által határolt területére, valamint Budapest Duna vonalától nyugatra eső területére (a továbbiakban együtt: Dunántúlra)…” (Magyar Közlöny 2022. 43. szám – A Kormány 1120/2022. (III. 7.) Korm. határozata az ukrajnai válsággal összefüggő csapatmozgásokról és egyes kapcsolódó feladatokról)

Habár némelyeknek ijesztő a NATO csapatok jelenlétének a gondolata, én ezt nem emberi szempontok alapján akarom kiértékelni, csak a párhuzamot szeretném kiemelni: mivel Isten nekem azt mutatta, hogy a Duna túlsó partjától kezdve (vagyis a szó legszorosabb értelmében a Dunántúlon) biztonságosabb lesz az élet Magyarországon belül, ezért én párhuzamot látok az Ő kijelentése és a friss rendelet tartalma között. Nem emberekben reménykedem, hanem az Úrban bízok.

Mindezeket nem azért teszem közzé, hogy magamat bárkinél is jobb szellemi látású embernek mutassam, vagy elfogadtassam bárkivel, hogy próféta vagyok, hanem azért, hogy ha hasznosnak látjátok, akkor át tudjátok gondolni, és elsősorban legyen bennetek Isten iránti hála és Hozzá kötődő biztonságérzet, másrészt egy személyes felelős mérlegelést is végezhettek, vagy további részleteket is tudtok kérni és kapni az Úrtól.

Hivatkozások:

Két különböző helyen találhatóak ezek a prófétai látások, amelyek most válnak aktuálissá. Egy időben prófétai dicsőítő alkalmakat tartottam Miskolcon (Imádat Sátor néven), ahol ezek is elhangzottak. Így az egyik archív hely az “Imádat Sátor” nevű oldal, a másik a “PN archívum” (a Prófétai Napló elődje volt a Gyuri naplója), ezek között böngészhettek az alábbi linkek segítségével:

A 2014. május 3-i prófétálás tartalmáról a 05. 12-én megjelent posztban lehet olvasni:

http://imadatsator.weebly.com/hiacuterek/a-mjusi-prftai-alkalom-zenetei

Az üzenetek további kifejtése:

2014.05.15.:

http://gyurinaploja.blogspot.com/2014/05/eszrevetelek-eszak-magyarorszagrol-az.html

2014.05.20.:

https://gyurinaploja.blogspot.com/2014/05/eszak-magyarorszag-fokuszban.html

2014.05.21.:

https://gyurinaploja.blogspot.com/2014/05/medvek-eszak-magyarorszagon.html

2014.05.29.

https://gyurinaploja.blogspot.com/2014/05/a-tarsadalmi-feszultsegek-ujabb.html


2022. 03. 09.

Országh György, a Prófétai Napló szerkesztője

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: