Növekedés & felhívás

Kedves Prófétai Napló Olvasó!

Tudtad, hogy a Prófétai Napló internetes oldalát minden egyes nap több százan látogatják, és időnként egyetlen nap alatt 900 fölötti oldalmegtekintés történik a weboldalon?

Ráadásul a WordPress vagy E-mail értesítésre regisztráltak száma is folyamatosan növekszik – jelenleg a napi adat 291 feliratkozó – akik azonnal értesítést kapnak minden frissen megjelent posztról…

A Prófétai Napló Facebook oldala 2773 kedvelővel, valamint 2875 (!) követővel rendelkezik jelen pillanatban, és ez folyamatosan növekszik…

A több mint 12 éve működő – természetesen mindenki számára ingyenes – naponkénti szolgáltatás lelkes hívők személyes E-mail listáin keresztül, Facebook posztjaikba kimásolva, imakörökön felolvasva stb., összességében minden nap ezrekhez jut el, az országhatáron belül és a határon túl egyaránt.

A Prófétai Napló munkájának a támogatásához itt találsz információkat:

Támogatás

A statisztikai adatokon felül, ami még fontosabb számomra, rendszeresen kapok visszajelzéseket a Prófétai Áhítatok és más itt olvasható üzenetek áldásáról, illetve bátorításokat a szolgálat jelentőségéről számos hívő – egyének és csoportok, gyülekezetek életében. Személyesen Tőletek, az olvasóktól kapott beszámolókból tudom, hogy ezek, az Istennel való személyes kapcsolatra összpontosító, azt támogató üzenetek számtalan embernek jelentettek és jelentenek naponkénti áldást, megerősítést, időnként pedig egy-egy különleges mentőövet az Úrtól!

Arra kérlek, hogy ha Istennek tetsző szolgálatnak tartod a Prófétai Naplóban végzett naponkénti speciális fordítói és szerkesztői munkámat, lehetőségedhez mérten támogass az adomány oldalon választható lehetőségek egyikén!

Felelősségemnek érzem, hogy a növekvő igény és pozitív visszajelzések, bizonyságok fényében, én is többet adjak az Olvasóknak. Támogatásod elősegíti többek között azt, hogy a napi Prófétai Áhítatokkal végzett munka mellett minél többször lehetőségem legyen egy-egy nagyobb üzenettel is dolgozni és közzétenni a Prófétai Napló különböző felületein, ami minden alkalommal több ezer embert ér el és áld meg.

Legyél te is támogatója és részese ennek az áldásnak!

Köszönöm!

Isten további áldása legyen az életeden!

Országh György, fordító-szerkesztő

Itt tudsz támogatási lehetőséget választani: Magvetés/Adomány

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: