Szombaton vár mindenkit Miskolcon a 2. Bibliaóra

Ne feledjétek, szombaton Miskolcon várunk benneteket szeretettel a következő Bibliaórán, a Lydion Gerincterápia Centrumban!

Az ingyenes esemény részleteit az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni, illetve ha szeretnétek jönni, jelezni tudjátok a részvételi szándékotokat. / Ha esetleg nem szeretnéd az eseménynél jelölni, kérlek küldj egy rövid üzenetet akár itt a Kapcsolat menüben, akár a Facebook oldalon privát üzenetben. Köszönjük! Ezzel segítesz, hogy az érdeklődők száma alapján készítsük elő a termet.

Az eseményről: https://fb.me/e/4Yjri2KIW

“Bölcsesség költözik szívedbe…” (Péld. 2:10) ISTEN olyan kincseket tartogat nekünk, amelyek gazdagabbá teszik az életünket, és segítenek eligazodni ott is, ahol eddig nem volt könnyű.

Ennek a felfedezésében segít Országh György tanítássorozata, amit Bibliaórák keretében nyújt az érdeklődőknek.

Az alkalmakon minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadás után kérdések feltevésére, hozzászólásokra van lehetőség.

Helyszín: Lydion Gerincgyógyászati Centrum, Miskolc, Deák Ferenc utca 1.
Időpont: 2022. augusztus 6, szombat, 14.00 óra


TECHNIKAI INFORMÁCIÓ:
Senki sem szeret kéretlenül szerepelni a felvételeken, ezt mi is tiszteletben tartjuk.

Az alkalmon csak a konkrét előadásról készül videófelvétel, amelyen csak az előadó látszik.

Az előadás után következő kérdések-válaszok beszélgetés alatt viszont már ki lesz kapcsolva, nem készül felvétel! (Természetesen az előadás közben is nyugodtan lehet kérdése, hozzászólása bárkinek.)


A 2. alkalom kiemelt témája:

  • Hogyan szerette Isten Káint?

Ismerj meg olyan gondolatokat, amelyek nem sorolhatók egyik irányzathoz sem, mégis felszabadítanak a teljes Szentírás átfogó, mélyebb megértésére, és Isten szeretetének a megtapasztalására!


Bemutatkozás:
Országh György 1989-ben ismerte meg Jézust és az evangéliumot, amely gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy új miskolci gyülekezetplántálás csapatmunkájában vett részt a 90-es években, ahol sokáig dicsőítésvezetőként szolgált, emellett igehirdetéssel és tanítással is. A Logos-Hungary Keresztény Főiskola egyik alapítója, valamint igazgatója, oktatója volt évekig. Az utóbbi években Budapesten és más helyszíneken szolgált, egyik legnagyobb szívügye a Bibliatanítás, a Krisztus testében felmerülő hiányok és szükségek területein a helyreállítás.

Tavaly óta szolgál újra Miskolcon, a Találkozás Sátra dicsőítő szolgálat egyik vezetőjeként, valamint a nemrég indult Bibliaóra sorozat keretén belül tanítással.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: