Szombaton Miskolcon Bibliaóra

Ebben az évben is folytatódik a Miskolcon tavaly indult Bibliaóra-sorozat, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Szombaton, 2023. 01. 21-én, a Lydion Gerincterápia Központban (Deák Ferenc u. 1.) 15:00 órai kezdettel lesz egy előadás, amelyet Országh György tart, ezután szabadon lehet kérdéseket feltenni, hozzászólni.

Az előadás a Bölcsesség Bibliaiskola anyagának is egy része, amelyről videófelvétel készül (csak az előadóról). Az utána következő kérdés-válasz szekció viszont semmilyen módon nem kerül rögzítésre.

Kapunyitás: 14:30

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Országh György a Bölcsesség Bibliaiskola igazgatója, aki Budapesten él a családjával, ahol egy helyi gyülekezetbe jár. Korábban hosszú ideig élt Miskolcon, ahol többek között dicsőítő és tanító szolgálatot végzett. Két éve újra szolgál Miskolcon, az alapítása óta részt vesz a Találkozás Sátra felekezetközi csapat dicsőítő alkalmainak szervezésében és szolgálatában, valamint tavaly indította a Bibliaórákat, amelynek keretében bármilyen hátterű érdeklődők felé szolgál tanítással, a felesége, Etelka segítségével.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: