Bibliaóra és dicsőítő alkalom Miskolcon

Szeretettel tájékoztatjuk az érdeklődőket és mindenkit, aki Miskolcon vagy a környékén tartózkodik a hétvégén, hogy szombaton, azaz 2023. március 18-án két program is lesz, amely mindenki számára nyitott:

15.00 órától Bibliaóra lesz, a Deák Ferenc utca 1. szám alatt, a Lydion Gerincterápia Központban. A Bibliaóra első felében egy előadás hangzik el, amely után kérdések feltevésére és hozzászólásokra van lehetőség. Ebben az előadás utáni beszélgetős részben is bárki szabadon részt vehet, akár csak csendes megfigyelőként, akár hozzászólóként.

A Bibliaórát Országh György vezeti, aki tavaly nyár óta tart Bibliaórákat Miskolcon, ahová szeretettel vár minden érdeklődőt, gyülekezeti vagy felekezeti háttértől függetlenül. A Bibliaórákon olyan témákban hangoznak el az előadások, amelyek megerősítik az evangéliumra épülő hitet és gondolkodást, valamint a Bölcsesség Bibliaiskola tananyagának is a részét képezik, ahol a Szentírás kincseit, gyakorlati területeket megcélozva tanulmányozzák az ott tanulók (a Bölcsesség Bibliaiskoláról bővebben a weboldalán olvashatsz). Az előadásról videófelvétel készül, az utána következő beszélgetés viszont nincs rögzítve semmilyen formában.

A részvétel ingyenes.

A helyszín a Hejőcsabai Cementgyár közelében található, autóbusszal az Erzsébet királyné útjánál kell leszállni.

A másik program egy dicsőítő alkalom lesz a Találkozás Sátra Szolgálat szervezésében. A felekezetközi, mindenki számára nyitott, ingyenes rendezvény egy órával a Bibliaóra vége után, 18.00 órától kezdődik Diósgyőrben, amely a Diósgyőri Református gyülekezet épületében, az emeleti teremben lesz, a Táncsics tér 1. szám alatt. (A zöld tornyú templom melletti épület.)

A Találkozás Sátra Szolgálat két éve indította a munkáját Miskolcon, amelynek a három vezetője három különböző gyülekezetből való: két miskolci illetve egy budapesti. A dicsőítő alkalmakat havi rendeszerességgel tartják általában a diósgyőri helyszínen, de volt már vendégszolgálatuk Kiskőrösön, részt vettek a miskolci nagyobb közös keresztény rendezvényeken (imanap, Miértt fesztivál), illetve szerveztek 9 órás dicsőítést különöző dicsőítő csoportok részvételével. A Találkozás Sátra Szolgálatot jobban megismerheted, ha ellátogatsz a weboldalukra.


Miskolc egy új ébredés előtt áll, és Isten tervében ez a jelenlegi gyülekezetek megújulásával és megerősödésével, valamint Isten újabb munkáival fog kibontakozni, lehetővé téve egyre több lélek üdvösségét és felépülését Krisztusban!

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: