Prófétai Áhítat, 2023. 05. 21.

Prófétai Áhítat
Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com
2023. 05. 21.

A TROMBITA, BILL BURNS

Az előtted álló időszak tele lesz örömmel, ha Velem jársz. Bevezetlek téged a terveim teljességébe, ha kontaktusban maradsz. Gyere Velem, és Én megvédelek. Gyere Velem, és Én beszélni fogok hozzád. Gyere Velem, és feltárul ennek az időszaknak az útszakasza. Ézsaiás 62:10 Menjetek át, menjetek át a kapukon, készítsétek a nép útját, töltsétek, töltsétek föl az utat, dobjátok félre a köveket, emeljetek zászlót a népeknek!

APRÓ JELEK, MARSHA BURNS

Engedd el a terheidet és energizáld a hitedet, hogy megtudd, hogy Én meg tudom tenni, amit te nem. De engedned kell, hogy Nálam legyenek azok a dolgok, amelyek aggasztanak téged, anélkül hogy visszavennéd, hogy azon főjön a fejed. Én a leghatékonyabb és a legeredményesebb módon fogok gondoskodni a problémáidról, ha igazán átadod Nekem azokat, mondja az Úr. 1Péter 5:6-7 Alázzátok meg tehát magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején. Minden gondotokat őrá vessétek, mert neki gondja van rátok.


Ha támogatni szeretnéd a Prófétai Napló munkáját, azt köszönettel veszem! Ide kattintva találod a lehetőségeket: https://profetainaplo.hu/tamogatas/

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: