Videó tanítások

Kedves Prófétai Napló Olvasók!

OGYSzeretettel tárom elétek az alábbi üzeneteket, tanításaimat, amelyek az utóbbi időkben a Belvárosi Gyülekezetben, illetve a Budapesti Próféta Suli alkalmain hangzottak el.

Hálás vagyok a pásztoromnak, Dombó Zsoltnak, aki egyben a BPS vezetője is, a támogatásáért és a szolgálati lehetőségért, valamint a mentoromnak, Mikes Attilának, a személyes bátorításáért az elhívásom támogatásában.

Csak röviden egy pár szót magamról és a szolgálatomról: 1989-ben ismertem meg Jézus Krisztust, és fogadtam el mint Uramat és Megváltómat, egy kazincbarcikai karizmatikus gyülekezet evangelizálásának a következményeként. Hamarosan egy miskolci gyülekezet alapításában vettem részt, néhány évvel később pedig az akkori pásztorommal létrehoztuk a Logos-Hungary Keresztény Főiskolát, ahol a tananyagok angolból való lefordítása, illetve továbbiak kidolgozása mellett főleg a tanításban tevékenykedtem.

A szolgálatom másik jelentős területe a dicsőítésvezetés volt, ezen belül is egy nagyszerű csapattal volt lehetőségem együtt szolgálni és bejárni a felfedezőutunkat a prófétai dicsőítés területén, és vezetni a gyülekezetet Isten imádatában. Az évek során ez a két ajándék (prófétai és tanítói) kölcsönösen hatott egymásra a szolgálatom kibontakozásában, és elkezdtem felfedezni ennek az egyedi ízét.

Szeretettel tárom elétek ezt a néhány tanítást, legyen épülésetekre!

Minden jó ajándék Istentől száll alá, ezért mindenért, ami jó és hasznos számotokra ezekben a szolgálatokban, Istené a hála és a dicsőség!

Országh György

Figyeljétek a Prófétai Napló frissítéseit, hogy időben értesüljetek az újdonságokról!

%d blogger ezt szereti: