Egy vélemény a szeptember 23-i dátumról – videó

Az utóbbi időkben biztosan ti is sokat hallottatok már a 2017. szeptember 23-ával kapcsolatos észrevételekről, a Jelenések könyvében olvasható nagy égi jel lehetséges beteljesüléséről (az asszony, aki fiút szül, és a fiúgyermek az égbe ragadtatik a sárkány elől, ami most, szeptember 23-án a csillagok és bolygók speciális együttállásához köthető), és annak lehetséges magyarázatáról – ami alapvetően egy korszakváltásról szól, illetve egyesek szerint az elragadtatás lehetséges bekövetkezéséről.

Magyar nyelven legfőképpen a HUNShark csatornáján láthattuk, olvashattuk ezeket. Habár sok kérdést felvetnek az erről beszélő szolgálók, nem sok kérdést válaszolnak meg konkrétan, és ahogy én észrevettem, nem feltétlenül arra hegyezték ki a mondanivalójukat, hogy ez a dátum lenne az elragadtatás napja. Legalábbis a többségük. Ennek ellenére volt olyan tanítás, ami mégis nagyon erre utalt, szerintem fölöslegesen, mivel ezzel csak a többi érdekes megfigyelés értékességét csorbítja, hiszen sok ember csak a szenzációra érzékeny ilyenkor – főleg, hogy lehet-e konkrétan tudni az elragadtatás napját.

Kár érte, de szerintem pont ennek a kárnak az enyhítése érdekében jó, hogy most megjelent egy magyar lelkipásztor véleménye ezzel kapcsolatban, ami őszinte és nyitott, ugyanakkor meggondolt. Persze nem ez az egyetlen vagy első ilyen megnyilatkozás a témában magyar keresztények részéről, ezt mégis fontosnak tartom kiemelni, mert a téma felvetésén túl egy értékes hozzáállást, hasznos gondolatokat láthatunk, hallhatunk benne. Ez a nyilatkozat egyébként annak köszönhető, hogy az egyik témába vágó videóban a HUNShark magyar feliratozása végén Dombó Zsolt lelkipásztornak lett ajánlva az üzenet, aki tisztelettel reagált erre, egy videóüzenetben. Íme a válasza a kérdéses témakörre:

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: