Asztal az ellenségeid előtt!

Dana Jarvis

Dana Jarvis

“Asztalt terítesz nékem az ellenségeim előtt!”

Gondolj bele, milyen ígéretet tesz itt az Atya! Egy dicsőséges asztalt fog teríteni neked. Ahogy az asztalhoz ülsz, az ellenségeidet a helyszín külső peremére ülteti, hogy végignézzék az egészet! Látják, ahogy az Úr odakísér téged a kizárólag neked foglalt helyre. Végignézik, ahogy megtöltöd a lelkedet mindazokkal a jó dolgokkal, amiket Isten félretett neked. Biztosak voltak benne, hogy te kudarcot fogsz vallani, ők pedig kárörvendve fognak fölötted állni.

Te mégis itt ülsz az Úr asztalánál, aki etet téged és rád önti az ő vígasságának és örömének az olaját. Az ellenségeidnek két csoportja fogja látni ezt az eseményt. Az egyik az ördög és hordája lesz, a másik pedig azokból áll majd, akik engedték, hogy az ellenség eszközként használja őket ellened.

Ahogy ott ülsz ennél az asztalnál, látom, ahogy Jézus odahajol, hogy ezeket a szavakat a füledbe súgja: “Nem kell aggódnod egyik ellenséged miatt sem. Rosszat terveztek ellened. Nem fognak tudni semmi rosszat végrehajtani. Magasan föléjük lett felemelve a fejed! Ülj itt, és kóstolgasd az irgalmasságomat!”

Kihirdetem, hogy egy természetfeletti békesség árad rád most. Isten éppen az asztalodat teríti, ezért látod azt, hogy mindenfelől felbukkannak az ellenségeid. Kihirdetem, hogy a trónszékről most Isten kegyelme rád árad. Akik cserbenhagytak téged, hazudtak és pletykálkodtak rólad, ott lesznek és látni fogják ezt a lakomát. Akik azt hitték, hogy soha nem leszel sikeres, végig fogják nézni! Jézussal együtt ülve ennél az ünnepi asztalnál, ez az a hely, ahol te leszel.

Még a legrosszabb helyzetben is fuss Isten szövetségi ígéretéhez, és állj rá! Egyetlen ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés, mert a te Atyád már teríti neked az asztalt, ahol jól fogsz lakni az Ő szeretetével, kegyelmével és irgalmával.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: