Élhetnénk egy prófétikus életet! (Videó)

Ismét közzétett HUNShark76 YouTube csatornája egy videót Dombó Zsolt pásztortól, aki a szeptember 23-ai dátum elmúlta után is megosztja velünk értékes gondolatait arról, hogy hogyan érdemes viszonyulni az olyan üzenetekhez, videókhoz, amelyek a vég, az elragadtatás elközeledtét harangozzák be. Azt mondja, érdemes megvizsgálni, mit váltanak ki bennünk az ilyen videók. Elmondja, hogy személyesen őbenne mi játszódott le, amikor elgondolkodott ezen, és hogyan tudta a hasznára fordítani ezt a Szent Szellem által.

Mint sokan láttátok, Dombó Zsolt szeptember 23-a előtt is készített egy videóüzenetet, amelyet szintén a HUNShark76 YouTube csatornán lehetett megtalálni, illetve itt, a Prófétai Naplóban is látható volt egy véleménycikk keretén belül.

Dombó Zsolt akkor azt mondta, hogy több egyszerű szempont miatt is nyilvánvaló számára, hogy nem szeptember 23-án jön el az Úr, illetve az elragadtatás – ahogy valóban nem így lett – többek között azért, mert az egyház, a menyasszony még egyáltalán nincs kész. Most pedig arról beszél, hogy az ilyen figyelemfelkeltő dolgok arra ösztönözhetnének, hogy a rendelkezésünkre álló (talán rövid) időt jobban odafigyelve éljük, gondoljunk arra, hogy “élhetnék egy prófétikus életet … hogy a környezetem meglássa azt, hogy van Istennek szeretete, van világosság.”

Érdemes megszívlelni a szavait. Az új, kb. 9 perces videót itt megtekinthetitek:

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: