Isten hangjának meghallása álmokon keresztül – szeminárium

Charity Virkler konferencia

A Prófétai Napló egy kisebb sorozat keretén belül foglalkozott már az álmok bibliai kezelésének a témakörével

. Most jó eséllyel további értékes darabok kerülhetnek ezek közé a kincseink közé, ugyanis 2017. november 17-19. között fog Magyarországon szolgálni Charity Virkler Kayembe, akit sokan láthattatok már a magyar nyelvre lefordított Sid Roth műsorok között is. Gégény Éva nemcsak a magyar hangját adta Charitynek, hanem a férjével, Csabával végzett szolgálatuk, a Dünamisz Magyarország szervezi a novemberi rendezvényt is.

Charity többek között az édesapja, Mark Virkler nyomdokaiba lépve szolgál és gyűjti személyes tapasztalatait – látomások, álmok, angyali látogatások során is – a természetfeletti világgal kapcsolatosan. Miközben 20 éven keresztül szolgált együtt a családjával, a Christian Leadership University (Keresztény Vezetői Egyetem) hallgatójaként végezte a tanulmányait, ahol hittudományból mesterfokozatot, bibliai tanulmányokból pedig doktorátust szerzett, és ahol azóta professzorként dolgozik.

A szeminárium promó videóját ide kattintva tekinthetitek meg a YouTube-on.

A háromnapos rendezvény helyszíne: Budapest 1203, Török Flóris utca 70.

A rendezvény a péntek délutáni alkalommal kezdődik, 13.00 órai kezdettel, szombaton három alkalom is lesz, valamint vasárnap délután lesz a záróalkalom. A részletes program és további információk a fenti plakáton, illetve a www.dunamisfamily.com oldalon olvashatók. A Facebook esemény ide kattintva található.

Charity Virkler Kayembe szolgálatának a weboldala: Glory Waves