Több generáció példaképe adja át hamarosan a fáklyát – nézd élőben!

Bonnke_Kolenda_Faklya_Lagos
Fotó: Facebook/CfaNHungary

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Reinhard Bonnke több generáció egyik kiemelkedő példaképe

a keresztények körében, felekezeti hovatartozástól függetlenül. Az afrikai evangelizációs kapmányairól híres evangélista, akinek a rendezvényein megtérő és meggyógyuló embereket tízmilliókban lehet számolni, hamarosan átadja a szolgálatát a következő generációnak, a “fáklyát”, azt az égő tüzet, ami Bonnkét fűtötte Isten elhívásából. Utódja, Daniel Kolenda, aki rengetegszer szolgált már Bonnke mellett, évek óta élvezi az immár 77 éves idős szolgáló támogatását.

Daniel már szolgálati tapasztalattal a háta mögött csatlakozott Bonnkéhoz, aki mentora és szellemi atyja volt az utóbbi évek során. Reinhard Bonnke utódjaként Kolenda a Bonnke rendezvényeit megszervező és a könyveiket kiadó Christ for all Nations (CfaN) elnöke is.

Nagyszerű lesz látni, hogy Illés és Elizeus, vagy Pál és Timótheus bibliai példáját követve, Isten egyik kiemelkedő embere, Krisztus odaszánt életű szolgája, a sokak szemében megpróbált Reinhard Bonnke lehetővé teszi, hogy a fiatal, tüzes, felkészült munkatársa az Úrban, Daniel Kolenda azt a “palástot” vihesse tovább, amely elődje kenetét hordozza, és tovább haladhasson a több évtizedes látomás beteljesülése, ahogy egész Afrikát végigmossa Jézus vére.

Az utódlást kinyilvánító fáklyaátadás egy ünnepélyes búcsúevangelizáció gigarendezvény keretén belül fog megtörténni a nigériai Lagosban, 2017. november 8-12 között, amelyet több híres keresztény televízós társaság is fog élőben közvetíteni, de a CfaN weboldalán is nyomon követhető lesz a folyamatos, élő livestream közvetítés.

Magyar nyelvű információkat a CfaN hivatalos magyar nyelvű oldalán találhattok.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: