Emlékeztek még a könnyek erejéről szóló próféciára? Egy friss bizonyság a prófétai csúcstalálkozóról!

globalpropheticsummit2017

A Cindy Jacobs szolgálata, a Generals International kezdeményezésére szervezett idei Globális Prófétai Csúcstalálkozó

egyik résztvevője írta meg az egyik tapasztalatát a Facebookon, amit Cindy Jacobs is megosztott. Shara Lee Chalmers beszámolója szerint, amelyet mellesleg a rendezvény más résztvevői is megemlítettek már az élménybeszámolóikban, a keddi előkészületi napon Isten rendkívüli módon munkálkodott a találkozó résztvevői között. Ahogy Chalmers írja Facebook bejegyzésében, egy szelíd és alázatos zimbabwei apostol elérzékenyülve, könnyek között osztotta meg velük a közösségéről szóló történeteket a szenvedéseikről, valamint Isten szívének a vágyát a népével kapcsolatban.

A jelenlévők együtt élték át, ahogy a Szent Szellem erőteljesen megjelenik a teremben, és elkezdtek prófétai kihirdetéseket alkalmazni, hogy az újságokban mi fog megjelenni a címlapokon Zimbabwével kapcsolatban. Másnap reggelre benne volt a hírekben, hogy Mugabe elnök lekerült a hivatalából, és mások kerülnek a helyére. A magyar sajtóban is olvashattunk a katonai hatalomátvételről, valamint más politikai szereplők megjelenéséről.

Chalmers azt írja: “A szavak világokat tudnak létrehozni. A prófétai kihirdetések nemzetek sorsát tudják megfordítani.”

Az újságcikkekből tudni lehetett, hogy valami készülődik, és Isten bebizonyította, hogy az Ő mennyei intervenciója nem hiúsul meg, hanem megvalósul, ha azok, akiknek őrállóként kell ott állni és szolgálni a falakon, megteszik a maguk részét.

Doug Addison nemrég a novemberi hónapra szóló próféciájában kiemelten foglalkozott azzal az üzenettel, hogy a könnyeinknek ereje van. Ezt írja Doug Addison a prófétai üzenetben: “…A könnyek meg tudják változtatni a szellemi atmoszférát, és döbbenetes csodákat tudnak kiváltani. […] Isten nagyobb erővel keni fel most a könnyeinket.” Ez, a zimbabwei apostol könnyek közötti beszámolóját és az azt követő mennyei intervenciót olvasva, nagyon valóságosnak bizonyul!

Még egy kulcsfontosságú dolgot láthatunk itt: kell, hogy legyenek olyanok, akik a megfelelő pillanatban résen vannak, és kihirdetik Isten akaratát. Ha még nem láttad a James Gollal nemrég készült interjút az őrálló szolgálatról, amelyet a Szent Szellem prófétai kenete alatt készítettek Patricia King műsorában, akkor a Prófétai Napló által elkészített magyar feliratos változatot most megtekintheted itt.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: