Ő az, akire mindvégig vártál

oroszlán

Dorkita Urdin:  Ő AZ, AKIRE MINDVÉGIG VÁRTÁL

„Megjöttem”, szólalt meg mögöttük egy mély hang. Megfordultak és megpillantották magát az Oroszlánt, oly ragyogó és valóságos és erős volt, hogy Hozzá mérve hirtelen minden más elkezdett nagyon fakónak és árnyékosnak tűnni.
C.S. Lewis: Az Ezüst Trón

Csak egy kis emléleztető valaki számára:

Nem az vagy, amit tettél, amit veled tettek, amit az emberek mondtak rólad, vagy ahogy bántak veled. Tudd, hogy Isten elhívása szerint ki vagy te, hogy ne válaszolj kevesebbre, mint aminek elhívott. Tudd, hogy Ő az, Aki az igazi identitásod szerint hív téged, Ő az, Aki tökéletesen hűséges szeretettel szeret téged, hogy ne a negatív hangokra válaszolj, amelyek megpróbálnak teret nyerni az életedben, hanem csak a te szerető, hűséges Édesatyádéra. Többé már nem válaszolsz azokra a dolgokra, amelyek veled történtek, mert Ő mindent újjá tett számodra. Többé már nem válaszolsz azokra a hangokra, amelyek szerint te elutasított, magányos, vagy reménytelen eset vagy, mert Ő a te Atyád, Aki veled van, a világ végezetéig. A címkék, amelyeket te magad vagy mások akasztgattak rád, nem kell korlátozzanak, és még csak nem is diktálják neked, hogy ki vagy. Te az Ő szeretett Gyermeke vagy, a te Jóságos Apukádnak a nagyrabecsült szemefénye. Győztesnél is több vagy, fej, és nem farok, szeretett, nagyragbecsült, győztes, és nem áldozat, egy szépséges tervre és a győzelemre lettél kiválasztva. Az vagy, akinek Isten mond!

Olyan dolgokkal találhatod szemben magad, amelyek miatt azt érezheted, eljutottál a képességeid és az erőd végére, de ne félj, mert ezekkel Őhozzá fordulhatsz,  és Ő utat FOG nyitni ott, ahol nincs számodra út. Úgy érezheted, mintha az életedben egy fallal találnád magad szemben és emiatt nem tudsz továbbmenni, de bátorodj fel, mert Ővele egy táboron is átfutsz és a kőfalon is átugrasz! Hidd, hogy MINDENRE képes vagy és LESZEL IS Kristusban, mert Ő a te erőd, a megmentőd, a védelmeződ és a lelked szerelmese. Nagy gonddal figyel az életed minden apró részletére. Nem az átmeneti visszaesések, ellenállás, sebzettség és korlátok fogják kimondani az utolsó szót az életedre és a jövődre. A saját erődből és képességeidből lehetetlennek tűnhet legyőzni mindezeket, de szerencsére a te Apukád, Aki mértéket nem ismerve szeret téged, abban leli örömét, hogy lehetővé teszi a lehetetlent és a valószínűtlent. Te az Ő szerelmese vagy, és nem képzed kivétel tárgyát az Ő csodatevő szeretete alól: mert amit másokért megtett, azt MEG FOGJA TENNI érted is!

Tehát, tudd, bizalommal adhatsz át Neki mindent. Bízhatsz benne, hogy ki fog nyitni és be fog zárni ajtókat SZÁMODRA és a te érdekedben és győzelemre fog vezetni minden körülmények között. Bízhatsz benne, hogy sohasem feledkezik meg rólad, soha nem vall kudarcot az irántad való hűséges szeretetében, mivel a saját kezével választott ki téged, a saját életét adta érted, és a markába véste a nevedet. Lehet, hogy nem tudod az összes választ, de Ő tudja MINDET! Ő az, Aki EL FOG kapni téged, ha elesnél, és Ő az, Aki átvisz a győzelembe, amikor úgy érzed, alig van már erőd lélegezni vagy továbbmenni. Az Ő jelleme a szeretet, az együttérzés, a hűségesség és a kedvesség. Nem bánja meg az ígéreteket, amiket neked tett. Szeretete irántad határtalan, állhatatos, túláradó és folyamatosan növekvő. Bízhatsz és válaszolhatsz Atyád Hangjára és belesimulhatsz az irántad való, el nem múló szeretetébe, mivel Ő A szeretet, és A Szeretet vágya az, hogy helyreállítson, megelevenítsen, megváltson és jó legyen hozzád. Engedd meg Neki, hogy felfedje számodra, melyek a szívednek azon területei, ahol az Ő mélységes, gyógyító és felszabadító szeretetére van szükséged, mert az Ő vágya az, hogy szeretetével és igazságával megérintse és szabaddá tegye a szíved minden egyes területét, hogy úgy futhass, mint egy, a kereszten megvásárolt teljességben, szabadságban és békességben vágtázó ló. Tudd mindezeket, és tudd, hogy Ő az, Akiben a szíved tökéletesen megbízhat. Ő Az, Akire mindvégig vártál!


Kép: Jesse Watson, “Psalm 23”

Forrás: Women Of Impact Ministries / Facebook