SOKAN ELVESZÍTETTÉK A DALUKAT, DE 2019-BEN NEMCSAK HELYRE LESZ ÁLLÍTVA, HANEM HANGOSABBAN IS FOG ZENGENI, MINT VALAHA

VOLT EGY ÁLMOM, ÉS HALLOTTAM AZ URAT, AHOGY AZT MONDJA: “SOKAN ELVESZÍTETTÉK A DALUKAT, DE 2019-BEN NEMCSAK HELYRE LESZ ÁLLÍTVA, HANEM HANGOSABBAN IS FOG ZENGENI, MINT VALAHA”
Lana Vawser
2019. december 22.

Múlt éjjel volt egy álmom, és hallottam, ahogy ezt mondta az Úr: “Sokan elveszítették a dalukat, de 2019-ben nemcsak helyre lesz állítva, hanem hangosabban is fog zengeni, mint valaha.”

Ezután mindenfelé CD-ket láttam, és az az érzés volt bennem, hogy HANGOSAN szól a hang.

Ahogy leültem az Úrral, és ezen az álmon elmélkedtem, azt mondta nekem, hogy ez az üzenet nemcsak dicsőítésvezetőknek és énekeseknek szól, hanem azoknak is Krisztus testében, akik úgy érzik, hogy elveszítették a hangjukat. Akik úgy érzik, hogy a körülmények, a megfáradás, az ellenállás, a kételyek, a félelem és még sok minden ellopta a dalukat.

Az Úr megmutatta az Úr ÉNEKÉNEK a JELENTŐS helyreállítást az Ő népében. Azok az énekek, amiket az Úr helyezett el az Ő népében, újra elő fognak jönni, és hangosabban fognak zengeni, mint azelőtt. Az Ő szívének a gyönyörű dallamai, az Ő szívének az üzenetei, amelyeket az Ő népében egyen-egyenként elhelyezett, amelyek az Ő természetét, az Ő igazságát és az Ő szívét jelentik ki, HANGOSAN fognak zengeni.

Azok az “énekek”, amiket Isten helyezett el sokakban, zenében fognak előjönni, írásban fognak előjönni, sokféle módon fognak előjönni, de az Úr szívének a HANGJA lesz az, valamint a Hozzá tartozó hívők szívében meglévő üzenetei, amik SOHA TÖBBÉ nem lesznek eltompítva, elveszítve vagy ellopva. Most lesz HELYREÁLLÍTVA, hogy HANGOSAN ZENGJEN!

ITT AZ IDEJE, HOGY A HANGOK ÉS A DALOK KI LEGYENEK ADVA

Megdöbbentő volt az álmomban, ahogy a CD-ket láttam, és tudtam, hogy ezek azt a sok “felvételt” jelképezik, amit azok fognak készíteni, akik arra vannak elhívva és felkenve, hogy énekeljenek és dicsőítsék az Urat.

Viszont ebben az álomban volt egy másik erős érzésem is, azokkal kapcsolatban, akik nem konkrétan “énekelnek”, viszont elveszítették a saját hangjukat, és már nem hallhatóak.

Újra és újra ezeket a szavakat hallottam: “Itt az idő KIADNI!” És úgy éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy nemcsak helyre lesznek állítva ezek a dalok, hangok és az Ő szívének az üzentei az Ő népében, hanem MOST van az ideje, hogy ezek a dalok, hangok és üzenetek KI LEGYENEK ADVA. Az Úr számos isteni sugárutat fog kialakítani, hogy ezek a hangok, dalok és az Úr üzenetei ki legyenek adva, és kikerüljenek a világba.

Az Úr tovább beszélt:

“Az ellenség keményen dolgozott azon, hogy a sokaknak a hangja el legyen tompítva, és hogy ellopja a saját hangjukat, ellopja a dalukat, ellopja a szívem üzeneteit belőlük, de MOST az Én kezem fogja véghezvinni a kiadás felgyorsulását, és itt az IDEJE az ÚJ HANGNAK. Itt az idő, hogy a szívem ÚJ HANGJAI felkeljenek. Itt az ideje, hogy az ÚJ KORSZAK ÚJ HANGJAI felzendüljenek. Figyeljétek meg, hogyan fogok az Én népem által munkálkodni új és friss módszerekkel. Figyeljétek meg, hogyan fogok új és friss ajándékokat lángra lobbantani az Én népemben, amelyekről sosem tudták, hogy ez is bennük van. Figyeljétek meg, ahogy az Én hangom HANGOSAN megszólal!!!!”

“A dalok, a hangok és a szívem üzenetei, amelyek helyreállnak és ki lesznek bocsátva 2019-ben, a szívem új borát fogják ÖNTENI magukból. Az Én kenetem fog csorogni belőle, jobban, mint eddig valaha. Az Én jelenlétem olaját és a Dicsőségem súlyát fogják magukon hordozni, valamint a menny hangját fogják hordozni, amit eddig még senki nem hallott. Velem való bensőséges kapcsolat hangja HANGOSABBAN FOG ZENGENI, mint eddig valaha.

Az ÚJ KORSZAK ÚJ HANGJAINAK eljött az ideje, és MOST a szívem énekei, a szívem üzenetei helyreállnak az Én népemben, és ZENGENI fognak az egész földön, és az Én jóságomról és szeretetemről fognak bizonyságot tenni. Az új korszak új hangjai, amelyek egy nagy aratást vezetnek be, megérkeztek.”


Forrás: Lana Vawser Ministries

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: