Naplót a mennyei stratégiákhoz!

Lana Vawser elkülönített egy naplót 2019-re, kifejezetten a mennyei stratégiák rögzítése céljából. Arra bátorít bennünket, hogy mi is tegyünk így, mert “felfokozott mennyiségben” fogja adni az Úr ezeket a stratégiákat 2019-ben.

Lana Vawser napló
“Akik az Úrban bíznak, új erőre kapnak”

Lana már húsz éve azzal kezdni a napot, hogy fogja a Bibliáját és a naplóját, meg egy bögre kávét, és egy csendes helyen leül kávézni Jézussal. Miután felteszi a kérdéseit az Úrnak, hogy “Istenem, mi van ma a szíveden?”, meg hogy “Uram, mi az álmod?”, az idő legnagyobb részében csak figyel. Ebből indult ki az a folyamat az életében, amelynek során mind a személyes kérdéseire válaszként, mind Krisztus teste számára elkezdett kijelentéseket kapni, s ez nála végül a prófétai szolgálatába torkollott. Sokan sokféle szolgálatra vagyunk elhívva, de az Úrral való személyes kapcsolatra mindannyian meghívást kaptunk, akár a “Jézussal kávézás” formájában  is!

A próféta az alábbi rövid üzenettel tette ki facebook oldalára a naplóját:

“Az én “isteni stratégia” naplóm 2019-re. Ez a napló a menny stratégiáival fog betelni. Arra bátorítalak, hogy szerezz be egy külön naplót 2019-ben, konkrétan az Istentől jövő “isteni stratégiák” miatt, ha eddig még nem volt, mert olyan felfokozott mennyiségben fognak jönni, mint még soha, azoknak, akiknek figyelő füleik vannak!”

Az ezzel kapcsolatos hosszabb kijelentést, amit 2019-re kapott az Úrtól Krisztus teste számára, itt olvashatjátok magyarul: NÖVEKVŐ ISTENI STRATÉGIA 2019-BEN.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: