Tomi Arayomi könyve a prófétálásról

Tomi Arayomi nevét az utóbbi időkben többször olvashattátok, hallhattátok. Ő az, aki Dr. Sharon Stone munkatársa, és a Notre Dame kigyulladása előtt egy hónappal már konkrét prófétai üzenetet adott át a párizsi tűzről.

Tomi ezen a héten Magyarországon jár, holnap a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezetben fog szolgálni, a Próféta Suli által szervezett Prófétai Est keretén belül. Ezen az alkalmon lesz kapható először a nemrég magyarra is lefordított könyve, az “Egyél, aludj, prófétálj újra meg újra”. A prófétálás alapvető kérdései mellett, mint például, hogy hogyan különböztetem meg Isten hangját a saját hangomtól, azzal a kérdéssel is foglalkozik, hogy “Próféta vagyok?”; valamint olyan gyakorlati szempontokkal, hogy hogyan szolgálhatok prófétai módon mások felé, illetve hogyan tudom érettségre vinni a prófétai kenetemet – és még sok más téma is előkerül ebben az új könyvben.

Tomi Arayomi könyvét először az április 25-i Prófétai Esten lehet megvásárolni, utána pedig a Dávid Hősei Gyülekezet elérhetőségein keresztül: a Facebook oldalukon, illetve ezen az emailcímen: renipetz@gmail.com

56726541_648199318975584_2265968300909395968_o

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: