Ébredés vagy csak kíváncsiság?

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, amit a Prófétai Napló iránt mutattatok eddig!

Tudjátok, ez egy olyan blog, amit tíz éve indítottam, főként napi próféciákkal, időnként színesebb tartalmakkal is, mint például a Sean Feucht vezetésével Amerika-szerte folyó dicsőítő alkalmakról szóló híradás. Konkrétan ezt a tegnapi cikket (2020.10.26-án lett publikálva) eddig közel ezerszer olvastátok el, ahogy a statisztika mutatja, csak tegnap több mint nyolcszáz kattintást kapott tőletek. Szuper!

És most betekintést nyertek a szerkesztői statisztikai felület titkaiba… íme:

(Igen, a kék országokból rendszeresen vannak látogatók!)

Van egy fontos kérdésem, mondjátok meg őszintén: az ébredésre kíváncsiak az emberek, vagy a konfliktusról szóló hír miatt olvasták ennyien a cikket, szerintetek? Kattints és jelezd a véleményed!

A fenti statisztika egyébként azt is mutatja, hogy a weboldalon is böngésztetek, mert az összes kattintás majdnem 2000 lett egyetlen nap alatt – köszönöm a megtisztelő figyelmeteket!

Országh György – szerkesztő


Figyeljétek továbbra is a Prófétai Napló beszámolóit, amelyek néha teljesen egyedi módon tudósítanak a külföldi hírekről, van amit először itt olvashatsz, és van amit egyedül itt olvashatsz, mert más híroldalak nem foglalkoznak (vagy nem ilyen irányultsággal foglalkoznak) egyes hírekkel.

Az idők és időszakok jelei, a prófétai mozgalom eseményei, és a személyes hitéleted épülése – ezekkel szolgál a Prófétai Napló, a szenzációhajhász álpróféciáktól mentesen: csak egy kattintásra vagy tőle!

Ha követni szeretnéd a Prófétai Naplót, iratkozz fel, ne maradj le semmiről! Kivételes időket élünk, szemléld prófétai szemmel!

Csatlakozz a 301 követőhöz

Ha támogatni szeretnéd azt a munkát, amivel egyre több hírt és prófétai látást juttatunk el a magyarul beszélő olvasókhoz világszerte (!), akkor itt megteheted: Támogatás

Azzal is támogatod a munkánkat, ha megosztod az ismerőseiddel! Prófétai Napló a facebookon

Olvastad már a Prófétai dicsőítést?

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: