Joe Biden ki lesz rúgva – Itt a konkrét győzelmi prófécia, amiről az amerikai próféták beszélnek

Mivel múltkor írtam egy cikket arról, hogy a próféták többsége még mindig kitart a Donald Trump további elnökségéről szóló próféciák mellett, szerettem volna néhány konkrét példát is mutatni nektek. Találtam egy videót, amelyben pont egy ilyen műsor látható, pontosan erről a témáról. Ez a Victory Channel „Flashpoint” programja, 2021. 01. 07-i dátummal látható a YouTube-on.

Az aktuális adás címe: A prófétai hangok győzelemről beszélnek

Műsorvezető: Gene Bailey, a vendégek pedig prominens szolgálók, Isten közismertebb emberei: Lance Wallnau, aki még jóval Donald Trump megválasztása előtt (sőt, mielőtt a republikánus jelöltek közül kiválasztották volna) talán elsőként beszélt arról, hogy Trump egyfajta Círus típusú kiválasztottja Istennek, Hank Kunneman, aki erőteljes prófétai szolgáló, Dutch Sheets, akinek a magyarul is megjelent Közbenjáró imádság című könyvét sokan olvasták, Mario Murillo, valamint Kat Kerr, A Menny felfedése (Revealing Heaven) című könyv szerzője, akit egyedi prófétai szolgálatáról ismernek, valamint ő konkrétan azt prófétálta már egy évvel a 2016-os választások előtt, hogy Trump fog nyerni, és nyolc évig lesz hivatalban.

Végignéztem ezt a másfél órás műsort, és készítettem nektek egy összefoglalót a műsorban elhangzottakról, amelyből kiderül, hogy pontosan milyen prófétai üzeneteket képviselnek ezek a szolgálók.

A Victory Channel Flashpoint című adása

Egy rövid részlet bejátszásával kezdték Trump beszédéből, amelyben az előző napi eseményekről volt szó, a Capitolium megtámadásáról, arról, hogy a törvénysértők meg fognak fizetni azért, amit tettek, majd egy érdekes mondattal zárta: „A mi rendkívüli utunk még csak most kezdődik.”

Mielőtt a műsor résztvevői a próféciákkal foglalkoztak, videófelvételeket játszottak be arról, ahogy – a híroldalak újságcikkeivel ellentétben – a rendőrök ellenállás helyett több esetben is egyenesen behívták, illetve segítették a Capitoliumba bejutni a tömeg egy részét, néhol passzívan, néhol aktívan. Arról is volt videós beszámoló, ahogy az Antifa (a Trump ellen tüntető mozgalom) csoportjait szállító buszokat rendőrautók kíséretével vitték be a (Trumpot támogató) tüntetés helyszínére.

Mutattak egy Twitter bejegyzést, amit egy NPR (National Public Radio) nevű híroldal osztott meg a tüntetés napján. A bejegyzés időpontja, ahogy a képernyőn is látható 9:33 (EST – vagyis ugyanabban az időzónában), és arról szól a hír, hogy Trump támogatói megrohamozták a Capitoliumot és összecsaptak a rendőrökkel – amiben az az érdekes, hogy ezek az események csak jóval később történtek, délután 1 óra után. Azon túl, hogy sokak szerint valójában az Antifa emberei vettek részt provokátorként ezekben, valahogy ez a híroldal előre tudta, hogy mi fog történni, és már órákkal előtte egy megtörtént tényként számolt be róla. Vagyis be volt készítve a hír, és túl hamar posztolták ki.

Lance Wallnau arra hívta fel a figyelmet, hogy már a bibliai időkben, az Apostolok cselekedeteiben is olvasunk olyan emberekről, akik fel voltak bérelve, hogy felfordulást csináljanak.

Dutch Sheets arról beszélt, hogy ami most folyik, az egy szellemi háború, egy démoni forrásból inspirált folyamat, hogy elfordítsák a nemzetet Istentől és a gyökereiktől, attól a rendeltetésüktől, hogy Jézus Krisztus evangéliumát vigyék mindenhová. Amikor ő harcba száll a választás kapcsán, akkor azt nem egy bizonyos emberért teszi, hanem ezekért a szellemi célokért.

Hank Kunneman egy próféciával folytatta, amit előző nap mondott el. Ebben az szerepelt többek között, hogy ez valóban egy új korszak. Azokhoz szólt, akiket megragadott a félelem, és akiktől így el lett lopva a hit és a remény: most annak van az ideje, amikor Isten lerombolja az ellenség által épített dolgokat, és egy reform folyamat van, ami a lerombolás és az utána jövő felépítés része, valamint egy új párt is létre fog jönni, az Amerika létrejöttét megalapozó hazafias szellemmel összhangban.

Az egész helyzetről szólva azt mondta, hogy hiszi, hogy még nincs vége.

Majd Kat Kerr következett – „Az Úr arról biztosított engem 2015-ben, hogy Trump nyolc évig lesz a Fehér Házban.” Majd egy friss átéléséről kezdett beszélni, amelyben Isten odament Kathez, és hangosan ezt kiáltotta:

Az igazság győzni fog! A pokol soha nem tudott jó bemutatót csinálni. Mindig elveszítették azokat a pozíciókat, amiket meg akartak szerezni. Mindig elveszítették, amit elterveztek. Kirúgtam őket a mennyből, ez volt az első bemutató, lecsapott a villám, ki lettek rúgva, meg lettek fosztva a pozíciójuktól és a hatalmuktól. A második bemutató a pokolban volt a harmadik napon (a Kolossé levelet említette itt), amikor a Fiam felállt, és Isten tüzét adta ki magából, és megolvasztotta a pokol hierarchiájának az arcait, és nyilvános bemutatót tartott belőlük. A harmadik bemutató még most van készülőben, az ellenség nagyon keményen küzd, még mindig nem nyert, Én ezt nem számítom győzelemnek. Én fogok nyerni, és Trump további négy éven át fog a Fehér Házban elnökölni.

Az emberek nem látnak tovább az orruknál, és nem értik, hogy ha hisznek abban, hogy Én megcselekszek valamit, akkor folyamatosan bízniuk kell. De Én egy olyan bemutatót fogok tartani, amire senki sem számított. Amikor a föld elkezd megremegni, és beindul a földcsuszamlás, akkor senki és semmi sem fogja tudni megakadályozni, hogy bemutatásra kerüljenek a csalások és a szerződések, azok a videók, amelyek bemutatják azt, ami létrejött a pártok között, akik szerződéseket kötöttek a gonosszal, a gonoszsággal ezen a földön. Ez az Én országom, és nem fogom hagyni, hogy elvegyék Tőlem. Még csak most kezdődnek a nagy napok, a nagy isteni évtized, és egy másik is, ami utána jön. Most készítem elő, és teszem a helyére ebben az időben, és emlékeznetek kell rá, hogy Én mindig asztalt terítek nektek az ellenségeitek előtt. Kértétek már ezt az asztalt? Mert Én most készülök arra, hogy megtöltsem.

Le fogom leplezni és le fogom söpörni azt a platformot, amin most akarnak megállni, és Trumpot be kell majd iktatniuk, ki kell majd mondaniuk, pedig nem akarják, el fog jönni az idő, amikor ki kell mondaniuk: Trump az Egyesült Államok 46. elnöke, és ő fogja betölteni ezt a hivatalt további négy évig. Soha nem változtattam meg ezt a tervet, és soha nem mondtam pontos dátumot senkinek arról, hogy mikor fog történni valami. Mert nekem megvan a saját időzítésem, akár egyezik a tiétekkel, akár nem, akár tetszik, akár nem, ez az Én országom, ezek az Én terveim, és nem fogják elvenni Tőlem ezeket a napokat.

Hát nem tudtok megállni, hogy ne forduljatok balra és ne társuljatok a gonoszhoz, aki el akarja venni ezt a földet? Hát Én azt mondom, hogy nem, ez nem fog megtörténni! Véget fog érni, és ez így is lesz, mert Én azt mondom, hogy így lesz. Figyeljétek, ahogy a kezem munkálkodik. Amikor az emberek végeznek a saját folyamatukkal, akkor Én megtartom a saját bemutatómat, és soha senki sem fogja elfelejteni azt, ami akkor történik majd. Nagy ünneplés lesz az utcákon ebben az országban és az egész világon, hogy nagy győzelem született Krisztus Testének, az Én Amerikámnak, amit nem adok át semmilyen ellenségnek.

Úgyhogy álljatok készen, hogy meglássátok, ami történni fog. Bármit is mutatnak, a hazug címlaphírekkel, a hazugok, a tolvajok és az elvevők, ők nagyon megfizetnek majd azért, amit megpróbáltak megtenni, mert kudarcot vallanak, méghozzá nagy kudarcot minden téren, mert ez a földcsuszamlás mindegyiküket le fogja rántani, és működni fog az igazságszolgáltatás, mondja a ti Istenetek. Úgyhogy álljatok meg a világosságban […] semmi sem fogja megakadályozni, hogy véghezvigyem a tervem, és visszahelyezzem a fiamat, Donald Trumpot abba a Fehér Házba, még ha be is iktatják azt a gazembert, és megpróbálják odahelyezni, Én kirúgom őt, félretolom őt, és minden akadályt félretolok, ami az útban van. Ezt már talán be fogják mutatni a hírekben, mondja a ti Istenetek.

Hank Kunneman megköszönte Istennek Kat Kerr-t és azt, amit Isten mondott Kat próféciáján keresztül.

Elmondott egy pár hónappal ezelőtti látomást, amelyben Isten azt mutatta, hogy Ő azt figyeli, hogy ki az, aki az Ő oldalán áll. Azt kapta még az Úrtól aznap, hogy a keresztényeknek abba kell hagyniuk egymás támadását, a közbenjárók támadását, a próféták támadását, mert ez az idő nem arra való, hogy kardot rántsunk egymás ellen, hanem azért kell harcolnunk, amiért az Úr akarja, hogy harcoljunk.

Azt is kapta, hogy ez most egy „mi lesz most” pillanat. Ugyanúgy, ahogy Dánielt is az oroszlánok vermébe vetették, te mit csinálsz most? Elhelyezkedsz az oroszlánok hazug szájában, vagy hiszel Istenben, hogy megszabadít? És Isten megszabadítja a nemzetet. A másik példa erre a tüzes kemencébe vetett három ifjú, ahol megjelenik a „negyedik férfiú”, és Isten most is olyan fog mutatni, amit senki sem tudott volna megmondani előre.

Azt prófétálta még, hogy az Úr nem fogja figyelmen kívül hagyni azokat az imákat, azokat a könnyeket, azokat a dicsőítéseket, amelyek az elmúlt időben történtek.

Ezen kívül bizonyságot tett Kat korábbi prófétálásairól, amit a gyülekezetükben is tapasztalt, amikor ott szolgált náluk, valamint arról, hogy amit és ahogyan prófétált 2016-ban, amikor Trumpnak látszólag nem úgy alakultak volna a dolgok, akkor mindazok, amiket Kat prófétált, mégis megtörténtek.

Ezután Dutch Sheets prófétált: még nincs vége. „Figyelmeztettelek titeket, hogy úgy fog tűnni, hogy vége van, de nincs vége, nektek pedig meg kell állnotok.”

Gene Bailey műsorvezető a résztvevők megszólalásait összegezve arról beszélt, hogy ugyanazon a ponton vagyunk, mint Izrael népe a Vörös tengernél, amikor Mózes azt mondta nekik, hogy ne féljetek, mert az egyiptomiakat, akiket ma láttok, többé nem fogjátok látni.

Lance Wallnau Lázár feltámasztásának a példáját mondja, amikor Jézus két napig még ugyanott maradt, amikor meghallotta, hogy Lázár beteg. Tehát ez a helyzet nem igazán arról szól, hogy a próféták jól hallották-e vagy sem, amit mondanak, hanem arról, hogy van-e bennünk hit és kitartás. Isten soha nem késik el.

Később Kenneth Copeland volt egy rövid ideig a telefonvonalban, a hitről és a szellemi harcról mondott igéket, majd azt mondta, hogy mire ez az egész történet véget ér, az egész világon azt fogják mondani, hogy van Isten az Egyesült Államokban, és ez az Isten erős.

Bejátszottak egy rövid videót egy Joel Oltmann nevű emberről, aki beszivárgott az Antifa köreibe, és részt vett egy beszélgetésben, amelybe becsatlakozott Eric Coomer, aki a Dominion Voting Sytems igazgatója (ennek a cégnek a számítógépes rendszerét használták a választások során a szavazatok összesítésére, aminek a megbízható működésével kapcsolatban egyre több kétség merült fel). Amikor ebben a konferenciahívásban valaki megkérdezte, hogy mi csinálnak majd, ha Trump nyer, akkor Coomer azt felelte, hogy ne aggódjanak a választások miatt, ő gondoskodott róla, hogy Trump nem fog nyerni.

Mindezekről egy későbbi műsorban (a Victory Channel későbbi műsorában) lesz majd egy összeállítás és egy interjú is. Katt Kerr arra bátorított mindenkit, hogy ünnepeljenek, mert ezzel fejezik ki azt, hogy reménységük van, és hogy előre ünneplik a győzelmet, mert „Krisztus bennünk a dicsőség reménysége.” Egy ünnepi süteményt is mutatott, amit ő már magával is vitt.

Azt hallottuk tehát, hogy Trump lesz a Fehér Házban a most következő négy évben is, és még ha meg is történik most Joe Biden beiktatása (ami hivatalosan január 20-án esedékes, hacsak addig nem történik valami), a prófécia szerint Isten ki fogja rúgni őt a Fehér Házból.

Ez volt a lényege a Victory Channel „Flashpoint” című műsorának, és így állnak néhányan Isten ismertebb emberei közül, akik mind egyetértőleg nyilatkoztak Kat Kerr próféciájáról. Tudjuk, hogy mások már elbizonytalanodtak, sőt, bocsánatot kértek a próféciákért, de nem tartanám illendőnek itt most azokat megemlíteni, akik többé-kevésbé visszakozó vagy bizonytalan üzenetet mondtak az utóbbi időkben. Az a célom, hogy meglássuk, hogy mi az, ami mellett bizonyságot tesz Isten, és tanuljunk belőle, épüljünk belőle, és még inkább felkészültek legyünk betölteni a saját küldetésünket, Istennek tetsző módon.

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: