Prófécia a bocsánatot kérő prófétáknak

Néhány napja Tomi Arayomi, az Angliában élő, nemzetközi szinten közismert próféta, közzétett egy prófétai üzenetet a Rig Nation nevű szolgálatának a YouTube csatornáján. A videó alatt a következő szöveg olvasható:

A Biblia azt mondja, hogy ha a látomás késlekedik, várj rá, mert nem marad el, hanem biztos, hogy bekövetkezik! Valószínűleg ez lesz az utolsó prófétai üzenetem egy ideig az Egyesült Államokról, de még mindig van reményük azoknak, akik kitartóak! Akik megosztónak ítélik ezt az üzenetet, számukra valószínűleg az is, és valószínűleg annak is kell lennie!

Mert szükséges, hogy legyen közöttetek szakadás is, hogy a kipróbáltak nyilvánvalókká legyenek közöttetek.

1Korinthus 11:19

Magából a videóból kiderül, hogy Tomi Arayomi 2021. január 27-én hajnalban arra ébredt, hogy az Úr hangja hangosan és jól érthetően szólt hozzá.

Mielőtt átadta az üzenetet, Arayomi elmondta, hogy tisztában van vele, hogy nem mindenkinek lesz ínyére, és a saját jó hírét teszi kockára ezzel. De nem mondaná el, ha nem hallotta volna tisztán a szellemében ezeket.

Korábban is számos prófétai üzenete volt nemzetközi szintű eseményekről, amelyek beigazolódtak. Ezekből egy rövid ízelítő megtalálható a videóban, illetve a videó alatt található linken. Ebben a felsorolásban nem szerepel, de a Prófétai Napló is beszámolt róla, hogy Tomi Arayomi nem sokkal a Notre Dame lángra lobbanása előtt adott át figyelmeztető próféciát a párizsi tűzről.

A mostani üzenetéhez elöljáróban elmondta, hogy a Trumppal kapcsolatos korábbi és mostani üzenetei nem „Trumpizmusról” vagy pártoskodásról szólnak, hiszen ő nem illik bele abba a sémába, amelyiket ezzel szokták azonosítani: nem amerikai, nem evangelikál hátterű, és nem fehér.

Az aznap reggeli üzenet, amit hallható hangon hallott az Úrtól, így szól:

„Mondd meg a prófétáknak, akik bocsánatot kértek, hogy Izrael Reménysége nem hazudik.”

„Mert 2020-at olyan évnek fogják látni, amelyben az emberek nem bíztak a prófétákban. De Én újat cselekszem a földön, ami miatt visszatekintve a 2020-as év a 2Krónika 20:20 éve lesz.

Bízzatok az Úrban a ti Istenetekben, és megerősíttettek; bízzatok az ő prófétáiban, és szerencsések lesztek!

Ó, próféták, vajon nem azt mondtam, hogy bízzatok? Mert még ti is meg lesztek rázva, és megtanultok bízni Bennem. Mert azok, akiket a nemzetek bizalmába helyezek, ők maguk is meg kell, hogy tanuljanak bízni Bennem. Nem vagyok ember, hogy hazudjak, és nem is a híradó számol be arról, amikor Én beteljesítek.”

2019-ben erről beszélt az Úr: „Én, mondja az Úr, fogom e világ bolondjait, és összezavarom a bölcseket, megmutatom a nemzetnek, hogy aki először nevet, utoljára is nevet.”

„Vajon nem megmondtam, hogy amikor eljött az idő teljessége, elküldtem a fiamat? Ti, próféták, várjátok ki az idő teljességét! Még ha késlekedik is, azt mondtam, hogy várjatok rá. Nem megmondtam: biztosan bekövetkezik, nem marad el?

Ne gyengüljenek meg a kezeitek, ugyanis terhesek vagytok, és egy új nemzetet fogtok megszülni. Ó, Amerika, az Úr azt mondja, nem fogtok újra látni Engem mindaddig, míg azt nem mondjátok: Áldott, aki az Úr nevében jön.

Megmutatom nektek, mint azoknak az embereknek, akik Absolont követték, akik nem ismerték a szándékait, hogy ti is a szépséget választottátok a bölcsesség helyett, és számotokra ez az időszak a puha zsarnokság időszaka lesz.

Amikor eljuttok ide, azt fogjátok mondani: „Mi nem ezt kértük!”

Csak hadd nevessenek! Csak hadd gúnyoljanak! Próféták, ti nem népszerűségre lettetek elhívva, és nem is pártkatonák vagytok. Ti, akik az Úr edényeit hordozzátok, ne mondjátok azt, amit Illés, hogy „Uram, ölj meg”. Álljatok szilárdan a meggyőződésetekben! Mert Amerika bele fog kóstolni az Absolonjaiba, de a végén meglátszik a szépség hiábavalósága. De ti, próféták, várjátok ki az idő teljességét! Ne dobjátok be a törölközőtöket, és ne hagyjatok fel a közbenjárással, ti erős harcosok!

Az Izraelről megprófétált 400 éves rabszolgaság 430 évig tartott. Vajon Ábrahám hamis próféta volt? A 11 napos vándorút 40 évig tartott. Vajon Mózes hamis próféta volt? Álljatok szilárdan! Mert 2020 visszatekintve a 2Krónika 20:20 éve lesz. Mert Izrael erőssége nem hazudik, és nem bánja meg, és Ő nem ember, hogy meggondolná magát.

Álljatok rendíthetetlenül, és ne mondjátok, hogy bárcsak hamarabb lettetek volna itt. Vajon nem megmondtam: Én vagyok a megrázó? És Én megrázom még a prófétákat is, de végül meg fogják látni, hogy a látomás késlekedett, de igaz lett.”

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: