Válasszátok a nyugalmat! Újabb aktualitás a magyarországi régiók próféciáihoz

LEGYETEK BÉKESSÉGBEN! ISTEN AZ ELLENŐRZÉSE ALATT TARTJA AZ ESEMÉNYEKET! AMI HASZNOS NEKÜNK, AZT PEDIG KIJELENTI.

Tegnapelőtt 2022.03.09-én közzétettem az évekkel ezelőtti (2012 és 2014) prófétai üzeneteket itt, a Prófétai Naplóban, mely szerint a Dunántúl hosszú távon biztonságosabb régió lesz, viszont Észak-, illetve Északkelet-Magyarországon bizonyos eseménysorozatok eszkalálódása miatt valamikor majd kijárási tilalomra is lehet számítani, biztonsági okok miatt.

Hiszem, hogy 2012-ben és 2014-ben az Úr mutatta ezeket a dolgokat, és tegnapelőtt kezdődött a konkrét aktualitása ezeknek, amikor a kormány rendeletben engedélyezte a NATO csapatok állomásozását a Dunántúlra. Most viszont történt egy újabb esemény, amiről valószínűleg mindenki hallott már: a Horvátországban lezuhant drón (felderítő repülő) Magyarország fölött repült át tegnap éjszaka, ma pedig kétszer is riasztották a Gripeneket, mert Északkelet-Magyarországon jelzett a radar valamit a légtérben kétszer is, amit nem találtak meg végül.

Kérlek, hogy válasszátok a nyugalmat: Isten előre látja ezeket az eseményeket, és felhatalmazott bennünket arra, hogy hittel és bátran imádkozzunk a békéért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk. Ha kijárási tilalom lesz bizonyos helyeken valamikor, az is a biztonságunkat fogja szolgálni, ne pánikoljunk, hanem adjunk hálát, és maradjunk higgadtak, józanok. Az Úr nem változott meg.

2022. 03. 11.

Országh György, a Prófétai Napló szerkesztője

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: