Prófétikus alkalommal vár szombaton a Találkozás Sátra

Miskolcon, a helyben megtartott Találkozás Sátra alkalmak közül már a 12. kerül megrendezésre e hét szombaton, március 19-én, a Diósgyőri Református Gyülekezet templom melletti épületében (Táncsics tér 1.), az emeleti nagyteremben, 17.00 órai kezdettel.

A Találkozás Sátra Szolgálat biblikus szemlélettel, tudatosan képviseli a kiegyensúlyozott irányt Isten jelenlétének a keresése és átélése során, a Szent Szellemben / Szentlélekben megélt örömteli szabadság és az egymás iránti szeretet és tisztelet egyidejű figyelembe vételével.

Ennek az egyensúlyra törekvő iránynak a követése határozza meg a kegyelmi ajándékok használatát és a dicsőítés prófétai jellegét is, amely folyamatosan bontakozik ki a szolgálat működésében. Ennek a folyamatnak az elősegítése érdekében most meghívtuk Mikes Attilát, a Nemzeti Prófétai Mozgalom egyik vezetőjét, aki a március 19-i alkalom vendégszolgálója lesz, ahová szeretettel hívunk mindenkit!

Mikes Attila

A legutóbbi, februári Találkozás Sátra alkalom néhány kiemelkedő pillanatából egy rövid ízelítőt kaphattok az alábbi videó segítségével:

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: