Prófécia emlékeztető – hogy meg ne botránkozzatok!

Emlékeztetőül közzéteszem a pár hónappal ezelőtti összegzésemet azokról a prófétai üzeneteimről, amelyeket 2012-ben és 2014-ben kaptam. A szemünk láttára válnak aktuálissá ezek a közeljövőben. A kormány “háborús veszélyhelyzetet” hirdetett, ami éjféltől lép életbe. (Május 24. éjféltől, vagyis 25-én már érvényben lesz.) Még nem tudni részleteket arról, hogy ez mit jelent. De van prófétai látás és üzenet, ami a közeljövőre vonatkozik.

Ahogy Jézus mondta az egyik prófétai jelentőségű mondanivalója elején:

“Ezeket azért mondom nektek, hogy meg ne botránkozzatok… Ezeket pedig azért mondom nektek, hogy amikor eljön az órája, emlékezzetek rá: én megmondtam nektek.” (János 16:1,4)

Jézus felkészítette a tanítványokat a nehéz időkre. Nem azt prófétálta, hogy nem lesz ilyen ha nem akarják, hanem azt, hogy ezzel meg akarja védeni őket a sokkhatástól, “hogy meg ne botránkozzatok… amikor eljön az órája.”

Sőt, mivel nem lelkesítő dolgot prófétált, ezért még el is szomorodtak a tanítványok ezek hallatán (ld. 6. vers).

A Magyaroroszágra vonatkozó sok évvel ezelőtti prófétai látás lényege:

Magyarországon kijárási tilalom lesz, az Észak-Magyarország régióban biztosan. Ez a rendelet a lakosság biztonságát fogja szolgálni.

Ehhez tartozik egy bátorítás is: Ne lepődjetek meg tehát és ne ijedjetek meg, semmitől sem kell félni. Ez a kijárási tilalom, és a kapcsolódó mozzanatok, az ukrajnai háborúnak valahogyan a közvetett következményei lesznek. De az igazak imái miatt semmi borzalmas vagy félelmetes dolog sem fog tudni megvalósulni itt Magyarországon.

Az összefoglaló cikket az Észak-Magyarországot komolyabban érintő helyzetre vonatkozó prófétai üzenetekről ide kattintva találjátok a Prófétai Naplóban.

— Országh György

Ha áldásnak találod a Prófétai Napló munkáját, gondold át kérlek ennek a szolgálatnak a támogatására való lehetőséget!
Köszönettel: a szerkesztő

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: