Van és lesz!

Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy ennyien látogatjátok a Prófétai Napló oldalát! Ez azt jelenti számomra, hogy sokan találják hasznosnak, építőnek és bátorítónak, vigasztalónak azt a tartalmat, amit a Prófétai Napló oldalain megjelenik. Ezt a visszajelzéseitekből is hallom, olvasom. Köszönöm, hogy energiát fordítotok arra, hogy üzenetekben, kommentekben vagy személyesen jelezzétek azt, hogy hálásak vagytok Istennek ezekért az üzenetekért és írásokért!

Az utóbbi időkben többektől is azt a konkrét kérést kaptam, hogy nehogy abbahagyjam ezt a munkát, mert nem is tudom, mennyi embernek van szüksége arra, amit itt olvas. Nos, jó hírem van: nem fogom abbahagyni, a Prófétai Napló van és lesz, folyamatosan megmarad – még ha voltak, vannak is időszakok, amikor a lehetőségeim miatt nem tudok annyi energiát, időt, munkát befektetni, mint ahogy azt máskor megszokhattátok.

Csak ízelítőül, hogy mely cikkeket látogattátok meg a legtöbbször az utóbbi egy-két hónap során:

  • Tomi Arayomi prófétált a párizsi tűzről
    amire 1337-szer kattintottatok és tekintettétek meg
  • Lana Vawsertől számos bátorító, tömény prófétai üzenetet olvashattatok, ezekből a legkiemelkedőbb példák: Fordulatok a kapcsolatokban, Beléptek a nyugalom földjére, egyenként több mint ezer megtekintéssel, és még sok más üzenete is nagyon keresett lett itt a Prófétai Napló oldalán.

De ott van még a legjobban keresett bejegyzések között:

amelyek szintén sok száz kattintást értek el.

Természetesen a Prófétai Áhítat, Bill Burns és Marsha Burns szolgálata minden reggel – és napközben is – rengeteg embernek jelent áldást, ezeket nem is tudnám összeszámolni, főleg a Facebookos követés miatt, illetve amiatt, hogy az emailekben is számos feliratkozó számára olvasható a szövege.

Szóval bátorítalak benneteket, olvassátok és keressétek továbbra is a Prófétai Naplót, mert van és lesz! Egyébként idén már kilenc éve működik rendszeres jelleggel ez a szolgálat (már előtte is volt egy-egy több hónapos kezdeti időszak), és sokan vannak, akik kezdettől fogva követik, sőt imáikkal és más lehetséges módon is támogatják a szolgálatomat – nekik nagyon hálás vagyok, az Úr áldása kísérjen benneteket!

A támogatni szándékozóknak jelzem, hogy változás történt az adatokban, kérlek ellenőrizzétek, ha magot szeretnétek vetni az Úr munkájába, vagy partneri támogatásra indítja a szíveteket az Úr.

Köszönöm az érdeklődéseteket, az imáitokat, a visszajelzéseteket, a támogatásotokat, egyszóval a testvéri szíveteket, és mindezt köszönöm az Atyának, akitől minden jó ajándék és tökéletes adomány száll alá!

Testvéri szeretettel:

Országh György, szerkesztő

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: