Felkészítés prófétai területeken a most elkezdődött új korszakra

Egy új korszak van kibontakozóban, ezt sokan látják és sokféleképpen megfogalmazták már. Nekünk, akik Isten akaratában szeretnénk járni, az a dolgunk, hogy megtudjuk, bennünket hogyan akar Isten felkészíteni és az életünket vezetni ebben az új korszakban.

Meg kell értenünk, hogy az eddigi tapasztalataink nem lesznek elegendőek ennek a korszaknak a sikeres megéléséhez, és minél idősebb valaki, annál jobban függetlenítenie kell magát az eddig megszokott reflexektől – ahogy ezt nem is olyan régen, az információs és technológiai robbanás során is muszáj volt megtenni a most középkorú vagy az idősebb korosztálynak. Ez utóbbit sokan még jól is vettük, hozzászoktunk az okostelefonokhoz, az onlinehoz, a facebook által kínált világhoz, de ezúttal is szükség lesz a rugalmasságra. Arra van szüksége mindenkinek, hogy mennyei perspektívából, prófétai látással tudjunk végignavigálni ezen az időszakon.

A fiatalabbak néhány szempontból nagy előnyben vannak, de egy dolgot a szívemre helyezett az Úr, ami meglepő, de egyben felüdítő is volt: NINCS ÚJ A NAP ALATT. Szükségük lesz egymásra a generációknak, hogy oda-vissza segítsenek egymásnak, és el is fogadják a szeretetből, Szent Szellem légkörében jövő segítséget.

Ami most történik, az már régen is volt, ahogy Salamon is írja a Prédikátor könyvében. Istennek mindenre megvan a bölcsessége, és ha odafigyelünk a Szent Szellemre, és kutatjuk a bölcsességet, mint a kincseket (lásd Példabeszédek 2), felkiáltunk Istenhez a bölcsességért, akkor megértünk minden jó utat, és a mostani új korszakot is meg tudja értetni velünk az Úr, még jobban is, mint ahogy bárki más értené.

Ehhez adja segítségül az Úr a próféták szolgálatát is. Ahogy a Prófétai dicsőítés című könyvemben írtam róla, az Úr nemcsak néhány nagyobb és híresebb prófétát akar használni, hanem sok úgynevezett “kisprófétát”, akik sokszor hétköznapi emberként lesznek az Úr által használt edények, eszközök, hogy Istentől jövő segítségül legyenek hétköznapi helyzetekben az új kihívások közepette. Azt írtam tavaly ebben a könyvben, hogy a 2021 és 2030 közötti időszak lesz az, amikor ezek a kispróféták felemelkednek.

Ez az évtizedes folyamat most, január 1-én kezdődött el.

Figyeld az Úr útmutatását, hogy hogyan akar felkészíteni és használni, mert hiszem, hogy sokan a Prófétai Napló olvasói között is azok közé tartoznak, akiket az Úr ki akar képezni, ki akar formálni, hogy hiteles mennyei hangon szóljanak és legyenek áldásul a megváltozott időkben az embereknek – nemcsak az egyházon belül, hanem azon kívül is.

Olvasd el a Prófétai dicsőítést, ami nemcsak a dicsőítésről szól, hanem azon keresztül megközelítve többek között egy prófétai életformáról is, és hasznos tanácsokat tartalmaz azok számára, akik elhívást éreznek valamelyik területen ezek közül. Ehhez a felkészüléshez nagy segítséget fog jelenteni James Goll A próféta című könyve is, amelyben a tapasztalt próféta sokoldalúan és színesen ír egy olyan prófétai kultúráról, gyakorlati megtapasztalásokról és útmutatásokról, amelyek a jövő kisprófétái számára nélkülözhetetlenek.

Ezt a két könyvet most együtt egy rendkívüli kedvezmény keretén belül, összesen 2950,- forintért rendelhetitek meg (további információk és a megrendelés itt található).

És még egy meglepetést tartogatok a számotokra, csak görgessetek lejjebb…

Azoknak, akik a prófétikus dicsőítés terén szeretnének fókuszáltabb felkészítésen végigmenni, lehetőségük van Prazsák László több évtizedes tapasztalatát és prófétikus látását tartalmazó, 24 órás dicsőítés és ima című könyvét a Prófétai dicsőítéssel együtt megrendelni, most összesen 1950,- forintért.

A könyvcsomagok korlátozot számban érhetőek el, ne maradj le a lehetőségről!

Készülj fel, és bontsd ki a szárnyaidat – még időben, az új korszak kezdetén!

Közzétéve: Országh György

Szerkesztő

%d blogger ezt szereti: